Kosten ISO 9001 certificering prijsindicaties

ISO 9001 certificering kosten ervaringscijfers

Het totale kostenplaatje voor de investering in ISO 9001 certificering bestaat uit:

  1. advieskosten / invoeringskosten;
  2. certificatiekosten; en
  3. onderhoudskosten ISO 9001 certificaat

De hier volgende prijsindicatie’s zijn ervaringscijfers voor de investering in de kosten voor invoering van ISO 9001 certificering.
Voor uw specifieke situatie kunt u onderaan deze pagina direct de kosten opvragen. Wij kunnen in een vrijblijvend gesprek ook de kosten voor certificatie en onderhoudskosten inschatten.

De kosten voor de ISO 14001 milieuzorg norm zijn vergelijkbaar. De advieskosten (kosten voor het opzetten) voor ISO 27001 informatieveiligheid en de kosten voor de ISO 45001 arbomanagement vergen een informatief gesprek voordat we deze kosten kunnen inschatten.

ISO 9001 certificering kosten prijsindicaties

De opbouwkosten voor ISO 9001 certificering bedragen voor een bedrijf van 2 tot 20 werknemers vanaf  € 2.200,= euro tot circa. € 3.900,= euro, exclusief BTW en reiskosten. De exacte kosten die wij berekenen voor de offerte is afhankelijk van de complexiteit van uw organisatie.

Bij 40 to 50 werknemers is dit bedrag voor advieskosten en opzet van uw ISO 9001 certificering totaal circa € 5.500,= euro exclusief BTW en reiskosten.

Bij 100 werknemers is € 12.000,= euro exclusief BTW een goede indicatie voor het bedrag u moet investeren in de opbouw van het kwaliteitssysteem. De opbrengsten die daar tegenover staan zijn meer opdrachten. Daarnaast zijn er de kostenbesparingen en meer winst door efficiency voordelen en meer doelgerichtheid van uw organisatie.

Een specifieke offerte voor de kosten van ISO 9001 certificering voor uw organisatie kunt u hieronder aanvragen.

Kosten tijdbesteding

De kosten voor tijdbesteding zijn vrijwel nihil. De zaken die we in interviews vragen zijn dingen die u als manager in de loop van de tijd toch wel bedenkt en daar zo nodig actie op onderneemt. De tijdsbesparing voor U en dus besparing op kosten is het resultaat van de ISO 9001 "Best Practices" en onze werkwijze waarbij we zo mogelijk meer structuur aanbrengen in de voor het leidinggeven benodigde informatie.

ISO 9001 certificatiekosten en onderhoudskosten

De kosten voor de certificatie audit voor de ISO 9001 norm door een onafhankelijke certificerende instelling (CI) na de opbouw van uw systeem beginnen bij ca. 2100,= euro.

De onderhoudskosten zijn afhankelijk van de beschikbare kennis en tijd in uw organisatie.

Kosten ISO 9001 certificering alle info

Onze kosten? Wij geven u altijd een vaste prijs zonder meer of minderkosten.
U kunt heel eenvoudig een prijsopgave voor deze kosten, of een gesprek, aanvragen via ons offerteaanvraagformulier. De snelste manier om alle info te verzamelen!

Klik hier voor een offerte, een vrijblijvend gesprek of meer info over ISO 9001 kosten:

 Kosten ISO 9001 certificering of gesprek aanvragen.