ISO certificering

ISO certificering

ISO certificering houdt in dat uw organisatie wordt ISO gecertificeerd door een onafhankelijke certificatie instelling.  ISO is de internationale organisatie voor standaardisatie. 
ISO 9001 certificering is de meest bekende ISO certificeringsmogelijkheid voor kwaliteitsmanagement.

ISO certificatie normen

ISO certificering invoeren voor de normen ISO 9001, 14001 of 27001, kortweg ISO certificering, lijkt voor veel bedrijven een moeizame klus.
Een ISO norm certificaat behalen via Kwaliteitscentrum is echter veel eenvoudiger dan algemeen wordt aangenomen. De ISO certificering norm is een set regels die iedere organisatie herkent in de uitvoering van haar management. Het ISO certificaat betekent vooral dat u dit ook kunt aantonen. Wij kennen de meest praktische, eenvoudige en resultaatgerichte manier om ISO certificering in te voeren voor de normen ISO 9001, ISO 14001 en ISO 27001.

ISO certificeringsadvies

De snelste manier om een professioneel certificering project op te zetten en uit te voeren is een extern adviseur inschakelen. De certificeringsnorm ISO 9001 (of ISO 14001 of ISO 15224) is voor vele interpretaties vatbaar. Kwaliteitscentrum kent die interpretaties en de manier om het hele certificatie-traject, zonder dat het u veel tijd kost, te realiseren.

Certificeerders

Voor de certificatie-audits werken wij vaak samen met DEKRA, KIWA, Veritas, Lloyds en DNV,  de meest bekende ISO certificatieaudit-instellingen in Nederland.

ISO certificeringkosten

Wilt u direct alles weten over de invoeringskosten van ISO 9001 certificering en kosten van ISO certificatie en wilt u weten of de kosten van ISO 9001 certificering  binnen uw budget vallen? Vraag hier informatie of een offerte aan >> info / offerte ISO 9001 certificering invoeren.