ISO certificering

ISO certificering

ISO-certificering verwijst naar het proces waarbij een organisatie voldoet aan internationale normen vastgesteld door de International Organization for Standardization (ISO). Deze normen zijn ontworpen om te zorgen voor consistente kwaliteit, effici├źntie en veiligheid binnen verschillende sectoren en bedrijfsprocessen. Het behalen van een ISO-certificering houdt in dat een organisatie voldoet aan specifieke eisen en procedures die zijn vastgelegd in relevante ISO-normen, zoals de ISO 9001 norm voor kwaliteitsmanagement, de ISO 14001 voor milieumanagement, of de ISO 27001 voor informatieveiligheid. Het doel van ISO-certificering is om vertrouwen te bieden aan klanten, partners en belanghebbenden dat een organisatie op een gestandaardiseerde en hoogwaardige manier opereert.

ISO certificatie normen

ISO certificering invoeren voor de normen ISO 9001, 14001 of 27001, kortweg ISO certificering, lijkt voor veel bedrijven een moeizame klus.
Een ISO norm certificaat behalen via Kwaliteitscentrum is echter veel eenvoudiger dan algemeen wordt aangenomen. De ISO certificering norm is een set regels die iedere organisatie herkent in de uitvoering van haar management. Het ISO certificaat betekent vooral dat u dit ook kunt aantonen. Wij kennen de meest praktische, eenvoudige en resultaatgerichte manier om ISO certificering in te voeren voor de normen ISO 9001, ISO 14001 en ISO 27001.

ISO certificeringsadvies

De snelste manier om een professioneel certificering project op te zetten en uit te voeren is een extern adviseur inschakelen. De certificeringsnorm ISO 9001 (of ISO 14001 of ISO 15224) is voor vele interpretaties vatbaar. Kwaliteitscentrum kent die interpretaties en de manier om het hele certificatie-traject, zonder dat het u veel tijd kost, te realiseren.

Certificeerders

Voor de certificatie-audits werken wij vaak samen met DEKRA, KIWA, Veritas, Lloyds en DNV,  de meest bekende ISO certificatieaudit-instellingen in Nederland.

ISO certificeringkosten

Wilt u direct alles weten over de invoeringskosten van ISO 9001 certificering en kosten van ISO certificatie en wilt u weten of de kosten van ISO 9001 certificering  binnen uw budget vallen? Vraag hier informatie of een offerte aan >> info / offerte ISO 9001 certificering invoeren.