Kwaliteitscentrum

Het Kwaliteitscentrum

Het Kwaliteitscentrum is dé deskundige op het gebied van snel en praktisch ISO 9001 kwaliteitssystemen invoeren. Wij zetten voor u in slechts enkele dagen een praktisch kwaliteitsmanagementsysteem op.
Het Kwaliteitscentrum zoekt in al haar werkzaamheden voor u, naar het voor ú perfecte kwaliteitsmanagementsysteem.
Dit doen we door onze diensten telkens opnieuw – al 40 jaar lang – verder te optimaliseren en te werken aan permanente vernieuwing en het creëren van een werkwijze die de kwaliteit van uw organisatie ten goede komt.
Wij steunen op onze gedegen advieservaring met ISO 9001, ISO 27001 informatieveiligheid, ISO 14001 milieuzorg, ISO 45001 arbomanagement en BRL's en andere keurmerken.
Wij streven er naar “Less is More” tot uitdrukking te brengen in uw managementsystemen.  
Onze reputatie op het gebied van eenvoud, praktische invulling, minimalisering van beschreven systemen en gedegen organisatie- en HRM advies, garandeert ook aan u, dat we gemotiveerd zijn een positieve bijdrage aan uw bedrijf te leveren.

Kwaliteitscentrum expertise

Naast de genoemde expertise in normen en certificering zijn wij gespecialiseerd in het begeleiden van groeiende ondernemingen bij het behouden/creëren van overzicht en grip op de organisatie en wij bieden professionele HRM ondersteuning aan onze klanten.

Referenties Kwaliteitscentrum

Tot onze zeer tevreden klanten behoren zowel grote innovatieve technische bedrijven als bekende advocatenkantoren, zorgorganisaties, non for profit en internationale aan de overheid gerelateerde organisaties.
Daarnaast vele MKB bedrijven uit alle mogelijke branches, handelsorganisaties en natuurlijk ook heel veel ZZP-ers.
Wij bedienen al deze klanten met een hoogst persoonlijke aanpak zodat zij het maximale profijt hebben van onze dienstverlening.